EGOS Petits

EGOS petits és la vessant familiar de la companyia EGOS teatre i va néixer l'any 2007 amb la voluntat de crear espectacles musicals adreçats al públic familiar. 

En Joan sense por. Un musical amb titelles que et traurà el singlot... hip! va ser el primer projecte que presentà la companyia, en coproducció amb el Centre de Titelles de Lleida. Va rebre el Premi Projectes d’Escenificació 2008 de l’Institut del Teatre. L'espectacle es va presentar a La Mostra 2009 - Fira de teatre infantil i juvenil d´Igualada on va obtenir el Premi Caixa Catalunya al millor espectacle per votació popular. Posteriorment es va presentar a la 20a Fira de Teatre de Titelles de Lleida on va obtenir els premis Drac d´Or Ara Titelles, Ara Lleida i Drac d´Or de les Autonomies.

 

Espectacles que distribuïm

Tot esperant en Will

Espectacle musical amb veus en directe que vol aconseguir que els infants explorin certs conceptes que defineixen la condició humana, de manera fresca, lúdica i imaginativa.

PREMI FETEN al Millor espectacle musical.

Logo

Contacta amb nosaltres! 

¡Contacta con nosotras!

Contact us!

+34 626 695 242

 

Copyright. Todos los derechos reservados

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.