Inspira Teatre

Inspira Teatre és una companyia d’espectacles per a tots els públics que s’ha anat construint amb passió, alegria i esforç des del 2011. Els pilars en què es basen les seves creacions són les arts del ritme (música, moviment i teatre) i la veu.

Amb Inspira es busca ser properes als infants per nodrir-se i aprendre; per acompanyar-nos en el “creixement” i anar-nos construint; per recordar-nos el ciutadà somiador que som, i per entrenar el múscul de la imaginació. En definitiva, per fer-nos més lliures a través de l’art.

Espectacles que distribuïm

KL'AA, la teva cançó

Un viatge musical de l’infant cap a la descoberta del món. Una experiència visual i sonora a través de la veu per nadons (0 a 5 anys) i les seves famílies.

PREMI FETEN al millor espectacle per a la petita infància. Candidat als premis MAX.

Sotabosc

Creació músico-teatral adreçada a infants a partir d’1 any. És una invitació a reconnectar amb la natura a través de l’escolta i el joc i a sentir que pertanyem a ella.

PREMI FETEN al millor espectacle per a la petita infància. PREMI MOSTRA D'IGUALADA al millor espectacle per a la primera infancia. Candidat als premis MAX.

Logo

Contacta amb nosaltres! 

¡Contacta con nosotras!

Contact us!

+34 626 695 242

 

Copyright. Todos los derechos reservados

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.