Cia. Roberto G. Alonso

Amb gairebé 30 anys de trajectòria, és un referent de la dansa a Catalunya i a Espanya pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la dramaturgia i una concepció escènica peculiar, imaginativa i preciosista.

La diversificació del seu treball s’ha traduït en onze espectacles de sala per adults, cinc coreografies de carrer i set obres dirigides a públic infantil i familiar, assolint en aquest últim àmbit un ampli prestigi i reconeixement tant a nivell estatal com internacional.

Espectacles que distribuïm

Jo, travesti

Espectacle escrit i dirigit per Josep Maria Miró, que combina teatre, música i dansa per homenatjar l’art del transformisme i algunes de les travestis més cèlebres de la nostra cultura i escenaris.

A mí no me escribió Tennessee Williams

Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance.

Cabaret 13

No és una obra de teatre. És una experiència on el públic, molt proper als intèrprets, podrà disfrutar d'un espectacle imprevisible, trepidant i prohibit.

Almazuela

Retalls d’un mon oníric conflueixen en escena per entendrir i sorprendre al petit espectador despertant la seva curiositat i imaginació mitjançant el llenguatge universal que és la dansa.

Marúnica

Viatge iniciàtic, poètic i lúdic per endinsar-nos al món de la fascinant pintora surrealista de la Generació del 27 Maruja Mallo.

Logo

Contacta amb nosaltres! 

¡Contacta con nosotras!

Contact us!

+34 626 695 242

 

Copyright. Todos los derechos reservados

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.